fb-pixelParasznya - | Nerpédia

Bétával kezdünk

És bele is ütköztünk az ilyenkor szokásos hibákba, de már ki is került az első javítás. Reményeink szerint most már kevesebb probléma lesz az oldallal. Továbbra is fontos, hogy a Nerpédia egyelőre béta verzióban fut, így előfordulhatnak még hibák, pontatlanságok. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél megbízhatóbban működjünk, ezért örömmel veszünk minden visszajelzést!

Parasznya

Borsod-Abaúj-Zemplén megyeMiskolci járás
Jogállás

község

Terület

16,76 km2

Lakosság

1 095

Országgyűlési képviselő

A választókerületed parlamenti képviselője. Feladata kitalálni mitől lesz jobb és fejlettebb a környezeted. Ehhez minél több, az államtól érkező pénzért kell lobbizni, majd gondoskodni a felhasználásáról. Így történik nálatok?

Hubay György
Fidesz-KDNP
Választókörzet: Borsod-Abaúj-Zemplén 2
Polgármester

Ő irányítja a településed. Felelős, hogy a településed vagyonát szabályos és hasznos ügyekre fordítsák. Ennek megfelelően dolgozik a polgármestered?

Horváth Jánosné
Független
Képviselő testület

A településed önkormányzatának tagjai. Az ő hozzájárulásukkal hoz döntéseket a polgármester. Feladatuk biztosítani, hogy a polgármester érted dolgozzon.

Balogh Péter
Független
Dienes Zoltán
Független
Kocsis Lászlóné
Független
Molnár Attiláné
Független
Nagyné Dienes Éva
Független
Nagyné Tőzsér Tünde
Független
Mutatók

A különböző rendelkezésünkre álló adatokból olyan statisztikákat készítettünk, amelyek segítségével eldöntheted, hogy választott képviselőid sikeresen dolgoznak-e a településedért. Böngészd őket, és ha más információra is kíváncsi lennél írj nekünk!

1

Magyar Falu Program támogatások száma a településen


69.52 millió
huf

TAO támogatások összege a településeden


A legsikeresebb Felcsút több, mint 25 milliárd Ft-ot kapott

Legnagyobb közbeszerzések

Ha valamire állami pénzt használnak fel, pályázatot, azaz közbeszerzést kell kiírni. Közös érdek, hogy a pénzt hatékonyan és felelősen használjuk fel. De az is fontos, hogy minél több cég kapjon lehetőséget állami pénzből történő munka elvégzésére. Nézd meg mennyiért és kik végezték az elmúlt 11 év legnagyobb közbeszerzéseit választókerületedben és településeden.

1
Összeg

6.59 milliárd

huf

Ajánlatkérő
MVM Hungarowind Kft.

Nyertes
MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt.
AsiaNet Hungary Kft.

2
Összeg

100 millió

huf

Ajánlatkérő
Parasznya Község Önkormányzata

Nyertes
Diner-Csepp Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató KFT
3
Összeg

60.47 millió

huf

Ajánlatkérő
Parasznya Község Önkormányzata

Nyertes
GEO-ROXON Korlátolt Felelősségű Társaság
4
Összeg

57.77 millió

huf

Ajánlatkérő
Parasznya Község Önkormányzata

Nyertes
"LUTHERM" Gazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság
5
Összeg

14.94 millió

huf

Ajánlatkérő
ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Nyertes
Vasút-Híd-Út Mérnöki Tanácsadó Kft.

Kapcsolódó települések

Trafik tulajdonosok

Az állam szigorú feltételek mellett, pályázatban ad lehetőséget arra, ha trafikot akarsz nyitni. Az adatok azt mutatják, az úgynevezett trafikkoncessziók elnyeréséhez nem elég „csak” teljesíteni a pályázat feltételeit, egyéb kapcsolatokkal is rendelkezni kell… Nézzük kik nyertek trafikot a településeden.

Név

SZÖGEDI TAMÁS


Cím

3777 Parasznya, Rákóczi 77


Engedélyszám

DKE4110000042


Dátumok
Kiadás/Módosítás

October 22, 2020

Érvényesség kezdete

July 1, 2013

Érvényesség vége

June 30, 2033

Magyar Falu Program

Olyan államtól érkező pénz, amire 5000 főnél kisebb települések vagy helyi civil szervezetek pályázhatnak. Ezeket a pénzeket a település fejlesztésére kell elkölteni. Vajon tényleg így történik?
Tovább az adatokhoz

TAO

Magyarországon a gazdasági társaságok minden évben megválaszthatják, hogy előre meghatározott célok közül, mit szeretnének támogatni. Itt azt láthatod, hogy településeden mely focicsapatok, mire és mennyi TAO-támogatást kaptak. Ezeket a támogatásokat sokszor teljesen szabályszerűen használják fel. Vannak viszont olyan esetek is, amikor egy foci klub egy év alatt többet költ fűnyíróra egy kisebb magyar település költségvetésénél. Nálatok minden szabályszerűen történt?
Tovább az adatokhoz

Írj nekünk!

Gyarapítsd velünk a nyilvános ügyek listáját. Küld el nekünk információd vagy tipped, ami segít megismerni, hogy mennek dolgok felétek!